Leírás
A Collango C-vitamin egy tiszta, 100% aszkorbinsavat tartalmazó étrend-kiegészítő por. A termék vízben oldódó, gazdaságos kiszerelésben érhető el, és egyszerű adagolásának köszönhetően könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe.
Az aszkorbinsav természetes módon megtalálható számos zöldségben és gyümölcsben, ám a fokozott igénybevétel (pl. intenzív sport, stressz, legyengült immunrendszer) esetén érdemes külső forrásból is pótolni.
Jellemzők:
- 100% tisztaságú aszkorbinsav
- Gazdaságos, 500 g-os kiszerelés
- Könnyen adagolható porformátum
- Vízben jól oldódik
- Élelmiszeripari felhasználásra is alkalmas (pl. gyümölcsök barnulása ellen)
Fogyasztási javaslat:
- Ajánlott napi adag: 1 g (1 csapott adagolókanál vagy mérőkanál)
- Vízben, gyümölcslében, smoothie-ban vagy egyéb italban elkeverve fogyasztható
Felhasználási lehetőségek:
- Napi C-vitamin pótlás étrend-kiegészítés céljából
- Gyümölcsök és zöldségek barnulásának megelőzésére
- Lekvárok, italok savanyítására és tartósítására
A C-vitamin EFSA által jóváhagyott egészségre gyakorolt hatásai:
- Támogatja az immunrendszer normál működését, különösen fizikai megterhelés alatt vagy után
- Hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezáltal az erek, csontok, porcok, fogíny, bőr és fogak normál állapotához
- Elősegíti az energiatermelő anyagcsere-folyamatokat
- Támogatja az idegrendszer és a pszichológiai funkciók normál működését
- Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
- Csökkentheti a fáradtság és kimerültség érzését
- Részt vesz az E-vitamin redukált formájának regenerálásában
- Fokozza a vas felszívódását
Egyéb információk:
- Összetevő: 100% C-vitamin (aszkorbinsav)
- Kiszerelés: 500 g visszazárható tasak (PET/METPET/PE)
- Tárolás: száraz, hűvös helyen
- Allergén információ: a termék olyan üzemben készült, ahol tejet, tojást, szóját, glutént, mogyorót, halat és rákféléket is feldolgoznak
- Figyelmeztetés: az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos, vegyes étrendet
- Gyermekektől elzárva tartandó!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.